Mainosmusiikki & audio branding

Korvamatoja ja muistijälkiä

Audio branding

Miltä brändisi kuulostaa?

Harva osaa vastata kysymykseen lonkalta. Meillä Soundartissa on juuret syvällä musiikinteossa. Me autamme asiakkaitamme löytämään brändin äänen, on se sitten tarttuva biisi tai vakuuttavuutta lisäävä äänimaisema. Tärkein on vaihe, jossa yhtään nuottia ei ole piirretty eikä ääntä laulettu. Me kysymme tuolloin, miksi musiikki tai äänimaisema tehdään, mitä sillä tavoitellaan ja kenelle?

Etsimme referenssejä, joiden avulla konkretisoimme toimeksiantoa ja autamme tyylisuunnan, tunnelman ja muodon löytämisessä. Meistä jokaisella on oma makumme ja mielikuvamme. Romanttinen kynttiläillallinen kuulostaa yhdelle ooppera-aarialta, toiselle pianojatsilta. Referenssien avulla löydämme yhteisen näkemyksen toivottua tunnelmaa parhaiten viestivästä tavasta.

Audio branding on muutakin kuin musiikkia. Millainen ääni brändille valitaan, miten brändi puhuu? Onko äänimaisema tehokkaan energinen ja pirteä vai myötätuntoinen, pehmeä ja luonnonläheinen?

Intohimomme on saada brändi soimaan tunnistettavasti ja yhtenäisesti kaikissa välineissä: videoissa, televisiossa, netissä ja radiossa.

Kuuntele referenssejä mainosmusiikeista ja äänimaailmoista:

Ota yhteyttä

Laitetaan yhdessä ideasi soimaan.