Meistä

Äänessä jo 20 vuotta

Äänessä jo 20 vuotta

Kokemus tuo varmuutta, rentoutta ja mutkattomuutta tekemiseemme. Toivottavasti se kuuluu, sillä puristamalla ei hyvää synny. Meille voit tulla valmiin käsikirjoituksen kanssa tai kokonaan ilman ideaa. Yhdessä löydämme aina ratkaisun haasteeseesi. Kerro meille tavoitteista, asiakkaista ja yrityksesi markkinoinnin muusta tekemisestä, meidän hommamme on miettiä, miten se saadaan soimaan ja miltä se kuulostaa.

Usein kysytyt kysymykset

Haluaisin yrityksellemme kesäbiisin radioon. Pitääkö minulla olla valmis sanoitus tullessani teille?
Riittää, että sinulla on ajatus siitä, millaista lopputulosta olet hakemassa. Sävellys ja sanoitus syntyvät tekemisen yhteydessä, kun tyylijajista ja sävystä on yhdessä päätetty.

En ole koskaan tehnyt radiomainosta. Mitä se maksaa?
Radiomainoksen hinta koostuu suunnittelusta, tuotantoajasta, esiintyjäpalkkioista ja mahdollisista tekijäoikeuskorvauksista. Laadimme aina kirjallisen kustannusarvion ennen tuotannon käynnistämistä.

Haluaisin mainoksemme loppuun erottuvan jinglen. Tilataanko se erikseen?
Jingle eli äänilogo on oleellinen osa brändi-identiteettiä. Jos ajatuksissa on, että se elää pitkään ja sitä käytetään radion lisäksi muuallakin, on syytä antaa sen suunnittelulle ja tuotannolle oma aikansa.

Tilataanko näyttelijät erikseen vai tulevatko nekin kauttanne?
Roolitus on oleellinen osa tuotantoa. Ehdotamme aina käsikirjoitukseen parhaiten sopivia ääniä ja liitämme ääninäytteet aina osaksi tarjoustamme. Varaamme valitut näyttelijät tai muusikot tuotantoon, asiakkaan ei tarvitse itse tehdä mitään.

Saanko käyttää tekemiänne mainoksia ikuisesti?
Noudatamme tuotannoissamme tekijänoikeuksista sovittuja käytäntöjä. Yleisesti esiintyjäpalkkio sisältää vuoden käyttöoikeuden valittuun esityskanavaan, mutta jos tehdessä tiedetään käytön olevan pidempää tai laajempaa, pidemmästä käyttöoikeudesta kannattaa jo tuotantovaiheessa sopia. Luonnollisesti me hoidamme tämänkin asiakkaan puolesta.

En haluaisi covid-syistä tavata fyysisesti ketään, mutta tarvitsisin radiomainoksen. Miten onnistuu?
Helposti. Hoidetaan yhteydenpito videokokouksilla, samoin tuotannon valvonta tarvittaessa. Sekä välivaiheiden että valmiin tuotannon hyväksyntä onnistuu sähköpostin välityksellä sekin.

Ota yhteyttä

Laitetaan yhdessä ideasi soimaan.